Wijnkist met Albet i Noya Penedès Reserva Brut

Prachtige mousserende wijn, de Spaanse tegenhanger van Franse crémants en champagnes, van biologisch geteelde xarel.lo, chardonnay en parellada druiven op de Finca Can Vendrell in Penedès gemaakt. De wijn rijpt bijna 36 maanden voor de definitieve botteling in tegenstelling tot de meeste Cava die (tenminste) 9 maanden flesrijping hebben. Bodega Albet i Noya koos enkele jaren geleden voor een biologische werkwijze. Met name om het gebruik van sulfiet sterk te beperken en bacterievorming te voorkomen gaat alle aandacht uit naar een zo schoon en hygiënisch mogelijke kelder. Naast het verbouwen van een perfecte kwaliteit druif de belangrijkste voorwaarde om loepzuivere wijnen te maken. Het resultaat is er naar: originaliteit, frisheid en zuiverheid. Deze mousserende wijn smaakt het best binnen 12 tot 24 maanden na de (op het rugetiket vermelde) definitieve botteldatum.

Inhoud:

€ 17,50 per pakket

  • Gratis wijninformatie bij elk pakket

Even geduld a.u.b.