Lekkere wijn recepten

Pasta met gerookte forel

Recept voor vier personen

Ingrediënten:

  • 250 g spaghetti
  • 250 g gerookte forel
  • 3 eetl peterselieblaadjes, grof gesneden
  • 1 eetl geraspte citroenschil
  • 2 eetl citroensap
  • 4 eetl olijfolie
  • 50 g zwarte olijven, zonder pit, in plakjes

Bereiding:

  1. Kook de spaghetti al dente in ruim kokend water met zout.
  2. Verdeel in de tussentijd de forel in vlokken en meng voorzichtig met de peterselie, citroenschil, citroensap en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper en zet apart tot de pasta klaar is.
  3. Meng vlak voor het serveren de pasta met het forel mengsel en verdeel er de zwarte olijven over.
  Recept downloaden

1

Famille Fezas Gascogne Java Blanc 2020

Wijn uit Frankrijk - Gascogne

Heerlijk aromatische, sappige, droge witte wijn uit de Gascogne. Prima aperitief op het terras of bij frisse voorgerechten met vis.

Gilbert & Gaillard
2018

7,20

Vanaf 12 flessen 6,60 per fles

Even geduld a.u.b.