Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op smaak
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Zoek op herkomstgebied

Aarts Wijnen
Ons verhaal

Over Aarts Wijnen

U vindt ons op de Beeksestraat 29 in het gezellige Prinsenbeek, vlakbij Breda. Al meer dan 50 jaar een fantastisch adres voor de mooiste wijnen! 
Ons verhaal in een notendop:

  • Al meer dan 50 jaar 100% wijnspecialist.
  • Meer dan 850 unieke wijnen, direct geïmporteerd van de beste wijnmakers.
  • Vakkundige, gediplomeerde wijnadviseurs
  • Fantastische, ruime winkel met parkeren voor de deur. Op nog geen 300 meter van de A16.
  • Gezellige proeverijen.
  • Betrouwbare webshop, snelle en persoonlijke service!
  • Ideale partner voor de Horeca.
  • De mooiste relatiegeschenken.

Wie zijn wij?

De mensen maken de zaak, zo simpel is het. Hieronder ziet u wie wij zijn. Wij houden van een gezellige winkel, van vakkennis zonder opsmuk of borstklopperij,  van vooral doen wat je beloofd. U bestelt bij ons? Wij zorgen ervoor dat uw wijn de volgende dag bij u bezorgd wordt. Eventuele fouten (we blijven mensen) lossen wij zo snel mogelijk en ruimhartig op. Wij waarderen uw bestellingen enorm en handelen daar ook naar!

Joost Vissers

Eigenaar

Sinds 2013 de trotse eigenaar van deze mooie wijnzaak. Na een carrière in de Horeca- en Casinowereld heeft hij van zijn passie zijn werk gemaakt. Als afgestudeerd Vinoloog van de Wijnacademie is Joost de drijvende kracht achter onze unieke wijncollectie. Naast zijn vakkennis is Joost een echt gezelligheidsdier. Hij is altijd in voor een praatje en geniet enorm op onze proeverijen en evenementen. Behulpzaam als hij is helpt hij u met alle plezier aan de meest fantastische wijnen. Loop gerust eens binnen in Prinsenbeek, of bel ons op voor een fijn advies van 'd'n Directeur'!

De aanbevelingen van Joost

Yvo Asselman

Wijnadviseur, Accountmanager

Yvo kent zijn dranken. Na een lange tijd in de horeca als gastheer en floormanager gewerkt te hebben is de liefde voor dranken ontstaan. Uiteindelijk is hij afgestudeerd als Zytholoog (bierspecialist) in Leuven. Nu is Yvo nu zijn sporen aan het verdienen in de wijnwereld om zijn horizon te verbreden in plaats van verdiepen. Enorm gedreven, enthousiast, uiterst behulpzaam en klantgericht. Yvo kan er niet tegen als er iets fout gaat. Hij houdt toezicht op uw bestellingen in onze webshop, zorgt voor de juiste afhandeling en indien nodig een persoonlijk contact. Goede kans dat uw pakket door Yvo's handen is gegaan. Ook in onze winkel is Yvo onmisbaar met zijn gerichte adviezen en opgewekte karakter. Na een gedurfde stap om gelijk SDEN3 te volgen is hij op dit moment vol op bezig om zijn opleiding Vinologie af te ronden en deelt zijn kennis en ervaring met veel passie. Ook geeft hij graag proeverijen en neemt hij de verantwoordelijkheid voor het stukje accountmanaging voor Aarts wijnen.

De aanbevelingen van Yvo


Onze winkel

    

Na meer dan 40 jaar gevestigd te zijn geweest op de Valdijk 22 in Prinsenbeek is Aarts Wijnen in 2018 verhuisd naar de huidige locatie op de Beekstraat 29.
Op deze locatie, een voormalige bakkerij, staat tegenwoordig één van de mooiste wijnwinkels van Nederland. Ruim, eigentijds en sfeervol. Met parkeerplaatsen voor de deur en zeer goed bereikbaar, slechts 300 meter van de afslag Prinsenbeek/ Breda-Noord op de A16.


Partner in Les Généreux

Samen sta je sterker. Vandaar dat wij onze krachten gebundeld hebben met andere wijnspecialisten in het land. En niet de minste.  Aarts Wijnen is partner in wijnimport bij Les Généreux, een samenwerkingsverband tussen onafhankelijke wijninkopers. Dit heeft veel voordelen. Door gebruik te maken van elkaars kennis en netwerk zijn wij extreem goed ingevoerd in de internationale wijnmarkt. Dit stelt ons in staat om snel trends te ontdekken en veelbelovende wijnmakers aan ons te binden. Door gezamelijk in op te trekken kunnen wij daarbij ook onze wijnen inkopen tegen de meest gunstige voorwaarden. Zo zijn wij in staat om één van de meest uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige wijncollecties aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen.

Even geduld a.u.b.