Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op smaak
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Zoek op herkomstgebied

12 oktober 2019: Proeverij Di Lenardo met Massimo di Lenardo! 

Wie kan u nu meer vertellen over de wijnen dan de wijnmaker zelf? Op zaterdag 12 oktober van 12.00-17.00 uur is Massimo di Lenardo in onze winkel om u al zijn geweldige wijnen te laten proeven. Massimo maakt op zijn mooie wijnhuis in Friuli, Italië, een hele variëteit aan wijnen. Al jarenlang is Di Lenardo Vineyards een favoriet bij onze klanten én de internationale wijnpers. 
Massimo's hele collectie staat open! Voor meer informatie over Massimo en zijn wijnen klik hier.

Vrije inloop, u bent van harte welkom!

 

26 oktober proeverij Masseria Frattasi met eigenaar Pasquale Clemente

Op zaterdag 26 oktober is Pasquale Clement ven Masseria Frattasi in oze winkel. Hij zal u zijn verassende wijnen uit Campanië laten proeven. Gelegen in het vulkanische gebergte in het achterland van Napels maakt Pasquale unieke wijnen van inheemse en obscure druivenrassen als Coda di Volpe, Fiano en Aglianico. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze fraaie wijnen met uitleg van de maker zelf! U bent van harte welkom op zaterdagmiddag 26 oktober van 12.00-17.00 uur. Vrije inloop. U bent van harte welkom!

Voor meer informatie over Masseria di Frattasi klik hier-->

 

1 en 2 november 2019: Maandproeverij November

Op vrijdag 1 november tot 22.00 uur én zaterdag 2 november tot 17.00 bent u van harte welkom voor onze maandproeverij.
Zoals altijd staat er een geweldige selectie van meer dan 20 wijnen voor u open. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. U hoeft enkel een glas te pakken en samen met ons te proeven! Een mooie gelegenheid om een zeer diverse wijnen tegen elkaar aan te proeven! Voor de volledige proeflijst klik hier-->

 

 

7 en 8 december 2019: Maandproeverij December

Wellicht de mooiste openbare, gratis proeverij van het jaar! Extra veel luxe wijnen open op tafel om u de gelegenheid te geven wijn te proeven voor deze mooie feestmaand. Ideaal om wijnen te selecteren voor uw Kerstdiner. Ook extra aandacht voor Champagnes en Mousserende wijnen. Meer dan 25 wijnen open. Uiteraard weer geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. U bent van harte welkom op vrijdag 7 december tot 22.00 uur én zaterdag 8 december tot 17.00 uur!

 

Wijn bestellen in onze webshop
Even geduld a.u.b.