Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op smaak
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Zoek op herkomstgebied

Kleur, geur en smaak

Wijn moet elk moment bijzonderder maken. En dat heeft u zelf in de hand. Daarom is onze wijnwinkel er op gericht om uw smaak te ontwikkelen. Er zijn verschillende momenten om onze wijnen te proeven.

Wijnproeverij wijnaabiedingen *gratis*

Elk eerste weekend van de maand hebben wij een grote selectie wijnen open staan om informeel te proeven. U bent van harte welkom op  zaterdag de hele dag tot 17.00 uur. Inschrijven is niet nodig.

Doorlopende wijnproeverij

Elke reguliere winkeldag hebben wij een aantal uiteenlopende wijnen beschikbaar om aan uw smaakontwikkeling te werken. U bent vrij om zelf wijn te proeven, maar wij helpen u graag bij het bepalen van uw richting.

Thema wijnproeverij

Gedurende het jaar organiseren wij verschillende thema wijnproeverijen die aansluiten bij de tijd van het jaar. Bekijk hier onze kalender en schrijf u in!

Persoonlijke wijnproeverij

Graag verzorgen wij in overleg met u een persoonlijke wijnproeverij voor u en uw relaties. Deze wijnproeverijen kunnen varieren van beginners met een klein budget tot kenners die bijzondere wijnen willen proeven. Ook zijn proeverijen op locatie en/of 'een aangeklede wijnborrel' mogelijk. Neem contact met ons om uw ideeen en wensen te bespreken.

Even geduld a.u.b.